Cookies policy

Our site required cookies for proper functioning, you can read more about this in our privacy policy. By closing this message you consent to their use.

Accept

Novum4Kids

LADDA NER VÅRA SENASTE KATALOG

ladda ner

FREKVENTA FRÅGOR

HUR KAN JAG BESTÄLLA OCH VAD ÄR BETALNINGSVILLKOREN?

Det vanligaste är via e-post eller telefon.
Vill du beställa, vänligen kontakta oss på info@lekplatsbyggarna.se eller 0144 102 65

Vid mindre beställningar (mindre än100 000 kr exkl moms) är betalningsvillkoren att vi skickar en faktura efter leverans. Denna ska betalas på 30-dagar.
Vid större beställningar (över 100 001 kr exkl moms) kommer vi överens om en betalningsplan.

VILKA ÄR LEVERANSVILLKOREN?

Normalt sker leverans med lastbil till den angivna adressen. Frakten ingår INTE i priserna.

Kunden är skyldig att tillhandahålla lossningshjälp då truck oftast är nödvändigt.

VILKA FÖRÄNDRINGAR AV STANDARDPRODUKTER KAN GÖRAS?

Vi försöker att uppfylla våra kunders förväntningar och vi vet att varje projekt är individuellt. Ofta är det också specifika krav på utseende, färg eller vad utrustningen ska innehålla. Vi är redo att i möjligaste mån tillgodose dina önskemål och vi tillåter ändringar i våra moduler (byte av en viss modul till en annan, t.ex. en repingång mot en klättervägg) eller färgförändringar enligt individuella arrangemang. Vi är alltid öppna för en diskussion.

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN EPZ-, MP- OCH SN-VERSIONEN?

De flesta av våra produkter är tillverkade i två versioner EPZ och MP:
I EPZ-versionen är stolparna tillverkade av limträ, längsgående räfflade för att minimera sprickbildning. Stolparna är monterade på galvaniserade stålankare. I MP-versionen är stolparna tillverkade av galvaniserade pulverlackerade stålprofiler som är förlängda och ska förankras under marknivån.
I SN-versionen är alla stålelement gjorda av rostfritt stål.

I VILKA MATERIAL ÄR NOVUMS PRODUKTER TILLVERKADE AV?

Stolpar:
- fyrkantigt eller runt limlaminerat furutimmer, längsgående räfflat för att minimera sprickbildning. Stolparna är monterade på galvaniserade stålankare (Orbis / Quadro),
- fyrkantiga eller runda galvaniserade pulverlackerade stålprofiler som är förlängda och förankras direkt i marken (Orbis / Quadro / A4K / Ferrum),
- rund, högkvalitativt rostfritt stål som är förlängda och förankras direkt i marken (Robinio),
- fyrkantigt, dubbelspårat, vakuumimpregnerat, kärnlöst furu (Triangulo).

I Orbis, Quadro, A4K och Ferrum serierna är plattformarna tillverkade av HPL som är halkskyddade och paneler och tak är tillverkat av motståndskraftigt polyeten (HDPE). Rutschkanor är tillverkade av rostfri plåt med sidor av HDPE.

I Robinio serien är alla trädetaljer gjorda av extremt hållbart akaciaträ - robinia, skyddat med en färglös lasyr. Rutschkanorna är gjorda av rostfritt stål.

I Triangulo serien är paneler och tak gjorda av HPL, rutschkanor av polyesterlaminat.

I all utrustning används polypropylenrep med stålkärna, alla beslag är rostfritt stål, alla stålelement är skyddade med ett lager av zink och pulverlackerat. Alla trädetaljer vakuumimpregneras eller skyddas med trälasyr.